teljesítménydiagnosztika árak1_3

Amit a teljesítménydiagnosztika árakról már tudok

A sportolóként elengedhetetlen teljesítménydiagnosztika árak

Nem először tapasztalom már, hogy a teljesítménydiagnosztika árak sokakat megijesztenek. Sportolóként azonban az embernek egy ilyen szolgáltatás rendkívül sokat segíthet. Hogy miért? Azt a saját példámon keresztül szeretném levezetni, és elmondanám, hogy milyen jó lehetőség egy sportoló életében, hogy külön van egy ilyen vizsgálat, amely sok fejfájástól megmenthet bennünket akkor is, hogyha a háziorvos segítsége már nem megfelelő. 

teljesítménydiagnosztika árak1_1

A teljesítménydiagnosztika árakkal számolni kell

A teljesítménydiagnosztika árak alapvetően biztosítják számunkra az olyan kivizsgálást, amit egy sportorvos sokszor csak győzködés után tenne meg, a háziorvos pedig egyenesen elutasítja, hogy ilyen „apróságokkal” foglalkozzon. Egy sportolónak az egész élet, karrierje függ attól, hogy egészséges és fitt maradjon, de van az a pont, amikor egy sérülés vagy valamilyen negatív hatás miatt mégis abbahagynánk ezt a karriert, csak hogy megőrizhessük az egészségünket. Lássuk be, ennek a felméréséhez egy háziorvosi vizsgálat igencsak kevés. 

A saját történetemet elmesélve szeretnék arról mesélni, hogy miért is jó döntés számolni a sportolói karrierünk során a teljesítménydiagnosztika árakkal. Ezek ugyanis egyfajta biztonságot adnak az ember számára, legyen szó általános felmérésről vagy valamilyen felmerülő problémáról. Nekem ez utóbbi volt az, amit miatt végül elmentem egy ilyen vizsgálatra. Néhány hónapja csöppentem csak bele a felnőtt ligába, itt már sokkal komolyabban veszik saját magukat az emberek mint a fiatalabb csoportokban. Itt a teljesítménydiagnosztika árakkal való számolás teljesen normális, az edzési terv kidolgozásának része, hogy az ember orvosi segítséget is kap az edzője mellé. Én azonban húztam az időt, mert valahogy sosem találtam meg rá a megfelelő időpontot, hogy fogjam magam és elmenjek egy vérvételre és tanácsadásra, addig is inkább edzettem és dolgoztam volna, ameddig egy váróban ülhetek. Mindig volt egy újabb verseny, amire egy percet sem hagytam volna ki a készülésből, csak hogy egy orvos megmondja nekem, hogy minden rendben velem. Az utóbbi hetek azonban nagyon megviseltek, néhány óra alvás után az edzőterembe, onnan egyenesen vissza az ágyba, gyakorlatilag mind így élünk, azonban most nagyon sűrű volt a szezon. Úgy gondoltam, hogy a kimerültségem teljesen normális, hogy emiatt nem kell aggódnom.

Végül az edzőm győzött meg, hogy keressek fel egy orvost. El is mentem, a háziorvosomhoz, ami rossz döntés volt, mert valóban felelősségteljes orvosként csak annyit tudott mondani, hogyha fáradt vagyok, akkor pihenjek, tartsak több szünetet és aludjak többet, vegyek ki néha egy-egy szabadnapot. Igazat is adtam neki, valószínűleg tényleg segített volna a dolog, azonban ez az én életemben nem opció, hanem lustaság és a munka elhanyagolása. Megnéztem tehát, mi a helyzet a teljesítménydiagnosztika árakkal, amelyektől korábban tartottam, azonban rá kellett jönnöm, hogy egyáltalán nem olyan vészesek, mint azt gondoltam volna. Ma már tudom, hogy a SYNLAB például mindig remek akciókkal és kedvezményekkel várja az érdeklődőket. Amikor megtudtam, hogy egyébként sem egy nagy összeg egy ilyen vizsgálat, rögtön nem csak egyszerűen egy teljesítménydiagnosztika csomagra neveztem be, hanem dietetikai tanácsadást is kértem mellé. 

teljesítménydiagnosztika árak1_2

A teljesítménydiagnosztika árak a gyakorlatban

Végül aztán elmentem a vizsgálatra, és kiderült, hogy több vitamin és tápanyagértékem is eltért a normáltól, a magnéziumszintem pedig egyenesen az alsó határt súrolta, így ezzel a problémával tovább tudtam menni egy megfelelő szakemberhez, akihez már vihettem a leleteket. A magnéziumhiány volt az, ami miatt igazán kimerültnek éreztem magam, és nem csak a túlhajszolás, ahogy a háziorvosom mindenféle vizsgálat nélkül állította. Furcsa is volt, egy sportolónak bírnia kéne a gyűrődést, ezt csináljuk évek óta, és a többiek nem voltak olyan rossz állapotban, mint én, ezt még én is meg tudtam állapítani, így egy kicsit nehezteltem az orvosomra. A SYNLAB klinikáján azonban minden segítséget megkaptam, minden értékem nem csak megnézve lett, de el is magyarázták nekem, hogy ezek mit jelentek. A legjobb, hogy a legtöbb eltéréshez nem volt szükség semmilyen tabletta szedésére, amelyek mellékhatásokkal járhatnának, hanem a dietetikus átnézte az értékeimet, és ennek megfelelően állított össze egy étrendet a számomra, amely optimalizálja néhány hét alatt az értékeket. 

Megéri-e a teljesítménydiagnosztika árakkal számolni?

Én a saját példámon keresztül mindenképpen azt mondanám, hogy megéri a teljesítménydiagnosztika árakkal számolni. A vizsgálat sokat segített nekem, és a teljesítménydiagnosztika árak egyáltalán nem olyan magasak, mint ahogy azt néhány ember, sőt még sportoló is képzeli. Hogyha az ember edz, remek háttértudást és alapot ad egy ilyen vizsgálat, amelynek segítségével biztosak lehetünk benne, hogy a legjobbat tudjuk kihozni a testünkből. Nekem sokat segített az elmúlt hónapok során, hogy követhettem a testem utasításait, amelyeket számokban is láttam.