munkasszallo-budapest_pic3

Munkásszálló Budapest környékén

Miért jó egy munkásszálló Budapest területén?

A munka befolyásolja a mindennapi életünket, miután elvégeztük tanulmányainkat és elkezdjük élni az életünket. Mondhatjuk azt, hogy amikor az ember elkezdi a dolgozók életét élni, fontos lesz számára a megfelelő munkahely felkutatása, mely mint anyagilag, s helyileg is megfelel az elképzeléseinek az adott munkaterületen. Sajnos sokszor vannak kisebb-nagyobb nehézségek munkakeresésben és a legtöbb esetben a munkahely elhelyezkedése tud különféle problémákkal járni utazás és a munkahely elérése tekintetében. Itt kerülnek képbe a munkásszállók.
Sokan utaznak a fővárosba vidékről, így hát munkásszálló Budapest környezetében is megjelenik emiatt. Több cég, nagyvállalat kínál lehetőséget dolgozói számára, mint például vidéken, így rengetegen hagyják el otthonukat egy jó munkahely reményében. Sajnos azonban, sokan nem bírják fizikailag és szellemileg (vagy éppenséggel anyagilakban nem éri meg), hogy több órán át utazniuk kell a munkahelyükre.
Ezen segítenek a munkásszállók.

munkasszallo-budapest_pic1

Munkásszálló Budapesten városában a munkaszallok.hu segítségével

Fontos napjainkban, hogy támogassuk a messziről érkező új munkaerőt, így sok munkásszálló Budapest környékénlehetőséget biztosít erre. A legtöbb esetben a munkásszálló átmeneti megoldás vagy pedig egy ugródeszka is lehet ez az ember életében, mert bár munkásszállókról van szó, sokan nem csak emiatt vannak jelen helyeken. Magánéleti történések részben vagy egészben indukálhatják a helyzetet, ugyanis Sokan családi okokból vannak munkásszállókon.  Azután kerültek munkásszállókra, hogy elváltak, vagy éppen fiatalok is megjelennek pályájuk legelején. Sokan átmeneti megoldásnak szánják, ugyanis manapság a Budapesti albérletek árának határa a csillagos ég és sok pályakezdő fiatal nem engedheti meg magának a bérlést, főleg, ha nem tud támogatásban részesülni.
Sok munkásszálló lehetősége megnyílik Budapesten ezeknek az embereknek. Erről néznénk meg jelenleg pár példát. 

Munkásszálló Budapesten: Budapest, Griff Junior

Ennek a budapesti munkásszállónak az ára 4200 FT-tól indul. A szálló a főváros budai oldalán, a XI. kerületben, a Kelenföldi pályaudvar közelében helyezkedik el, így jó közlekedési lehetőséget nyújt.  Az M1-es és az M7-es autópályákról könnyedén megközelíthető a munkásszálló. Busz- és villamosmegálló is található a közelben.
A két és háromágyas szobákban található hűtőszekrény, televízió, ágy, asztal, szék, ruhásszekrény, ágynemű és ágyneműhuzat is. Sütni és főzni a közös használatú konyhában lehet. Ruhák mosásához mosógépek állnak a szállás vendégeinek a részére, továbbá ingyenes WIFI internet csatlakozást is biztosítanak.

Munkásszálló Budapesten: Budapest, Botel hotel

A budapesti munkásszállónak az ára 4200 FT-tól indul. A munkásszálló Budapest déli területén található, a Duna közelében, a városközponttól nem távol. A szálló könnyedén megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. A természetvédelmi övezetnek nyilvánított környezet rengeteg kikapcsolódási lehetőséget kínál minden korosztály számára, akik itt szeretnének megszállni.
Az autóval érkezőknek ingyenes parkolást is biztosítanak.
Két ágyas, saját fürdőszobás szobák berendezését hűtőszekrény, ágy, asztal, szék, ruhásszekrény, ágynemű, ágyneműhuzat és televíziókészülék képzik a munkásszállón. Sütni, főzni és ételt melegíteni a közös használatú konyhában lehetséges, a ruhák tisztítására pedig automata mosógépek állnak rendelkezésre.
Továbbá ingyenes WIFIt is biztosítanak a Botel hotelben.

Munkásszálló Budapesten: Budapest, Ventura hotel

Ennek a budapesti munkásszállónak az ára 4200 FT-tól indul. A munkásszállás Budapest XI. kerületében, Újbuda városközpont közelében található. Könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt.
Két, három és négyágyas szobák állnak rendelkezésre. Ezek mind saját fürdőszobával rendelkező szobák, melyek berendezését hűtőszekrény, ágy, asztal, szék, ruhásszekrény, ágynemű, ágyneműhuzat és televíziókészülék képezik. Sütni, főzni és ételt melegíteni a közös konyhában lehet, a ruhák mosására automata mosógépek állnak a vendégek rendelkezésre.
Ingyenesen elérhető WIFI internet csatlakozást biztosítanak.

munkasszallo-budapest_pic2

Munkásszálló Budapesten: Budapest, Soroksári út

A következő szálláshely már 4400FT-tól elérhető. A szálló közel a belvároshoz, a főváros IX. kerületében a Soroksári úton helyezkedik el. Az újonnan és igényesen kialakított, nagy területű, világos szobákban a pihenés minden dolgozó számára lehetéges. Két és három ágyas szobákkal állnak vendégeik rendelkezésére. Minden szobában található hűtőszekrény, ágy, asztal, szék, ruhásszekrény, ágynemű és ágyneműhuzat,  mindemellett pedig televízió is a szórakozáshoz. Sütni, főzni és ételt melegíteni a közös használatú konyhában lehet, a ruhák mosására automata mosógépek állnak rendelkezésre. Továbbá ingyenes WIFI internet csatlakozást is biztosítanak az itt megszálló vendégeiknek.

A munkásszálló Budapest kerületeiben általában

Ha nem is hosszútávra gondolkodik az ember, csupán kis időre, arra teljesen megfelelő lehet egy munkásszálló Budapest környékén. Sokszor akadnak kellemetlen sztereotípiák a munkásszállókról, azonban kellemeset is lehet csalódni a szállók nyújtotta lehetőségekben. Ezért fontos, hogy a szállások iránt érdeklődők meggondolják a Budapest környékén található munkásszállók lehetőségét.